31 oktober 2022

Tentoonstelling in oktober 2022

“Ch. Firstprizebears Tina Turner” is nog steeds aan het winnen. Ze won nog 2 Green Stars met Beste van het Ras in het eerste weekend van oktober. De tentoonstelling was in Navan/Ierland. Op dag 2 zat ze in groep 1 bij de laatste 6. De trotse eigenaresse is Justina Masiule.

            

Ook op dit eerste weekend van oktober was de dubbele CACIB-show in Gibraltar. “Ch. Firstprizebears Rhianna” werd op beide dagen Beste van het Ras en is nu Kampioen van Gibraltar. Haar eigenaar is Visitacion Echeverria uit Spanje.

Op zondag 2 oktober 2022 werd “Ch. Firstprizebears Pikes Peak” Belgisch Kampioen op de tentoonstelling in Mons/BEL onder keurmeester Mevr. Poggesi uit Italië. Hij werd niet Beste van het Ras, vermoedelijk omdat zijn bovenbelijning zo heerlijk recht is, zoals de rasstandaard het beschrijft. We denken dat de keurmeester iets anders leuker vond.

Beste van het Ras de Teef “Farmarens High Expectations, de Keurmeester Mevr.  Poggesi en  Monika Fuss met haar Ch. Firstpizebears Pikes Peak

Op zondag 16 oktober 2022 ging Monika Fuss naar de Bundessieger tentoonstelling in Dortmund/DE. Er waren veel Beardies ingeschreven voor de keurmeester Mevr. S. Langhorst/GER. Zelf is zij fokker van Bearded Collies onder de kennelnaam: Scottsdale.

Multi Ch. Firstpriezbears Pikes Peak werd Beste Reu en Bundessieger.

Foto’s met dank aan de familie Kurz

  

        

Beste van het ras was de teef “Bright Glints All by myself” (Ch. Firstprizebears Q’Johnny Depp x Firstprizebears Q’westwood) met 23 maanden. Links Fokker en eigenaar Berry Hoenstok/NL, de keurmeester Mevr. Langhorst en Monika Fuss met BOS Multi.Ch. Frisprizebear’s Pikes Peak

Justina Masiule, de eigenaresse van “Tina” schrijft:
Heerlijke dag gehad op de Cloghran All Breed Championship Show op 22 oktober.
IR CH, CW’22, Centenary Winnaar “Firstprizebears Tina Turner (Memorylane Domino Dancing x Firstprizebears Q’Jennifer Lopez)” won haar 20e Green Star en BOB en was onder de laatste 5 van groep 1
Ras- en Groepskeurmeester – Mevr. H. Cox.

perfecte afsluiting van het Ierse Tentoonstellingssaison. Ch. Firstprizebears Tina Turner wint de 21e Green Star met Beste van het Ras. In de Group werde ze 3e. Keurmeester was dhr. M. Webb/Irl.