13 april 2015

7 weken oud, de puppy’s van June en Lasse

De tijd vliegt voorbij. Onze 10 puppy´s van de vrolijke June (Ch. Firstprizebears Jade Jagger) en onze eigen Lasse (Ch. Lärkängens at Firsticebears), zijn vandaag,  dinsdag, 7 weken oud. Het duurt niet meer lang en de eersten pakken hun koffers en verhuizen naar hun nieuwe leven. Wij hebben goede families voor hen gevonden. Echter, zoeken wij voor “Orson Wells” en “Oliver Hardy“, de twee jongens en de meisjes “Octavia Spencer” en “Oprah Winfrey” nog nieuwe families.
Onze honden zijn iets speciaals. Sinds meer dan 25 jaar laten wij al onze fokdieren op heupdysplasie onderzoeken. Er word uitsluitend met HD A en B gefokt. Wij zijn eveneens de enige fokker in Europa, die ook sinds 25 jaar all fokdieren op erfelijke oogafwijkingen laat onderzoeken en dat meermaals. Recentelijk zijn wij zelfs begonnen om bij onze fokdieren het Haplo type te laten vastleggen. Hiermee willen wij veiligstellen, dat wij de Genen veelvoud in onze fok niet verliezen en zodoende verschillende zware erfelijke ziekten hopelijk kunnen voorkomen. Onze Beardies zijn niet alleen mooi en gezond, ze hebben ook een buitengewoon karakter. Ze zijn rustig, evenwichtig en vriendelijk.
Hyper actieve, continue blaffende en springende Beardies willen wij niet. Agressieve Beardies al helemaal niet. Indien U het bijzondere type Beardie zoekt, bent U bij ons aan het juiste adres.

Ondertussen zijn de 10 puppy´s van een Chip voorzien en hebben ze een EU/Inentingspass. Beide ouders zijn op DNA onderzocht en zo ook alle puppy´s. Zodra door het Progenius Laboratorium is bepaald, dat de ouders ook werkelijk June en Lasse zijn, worden de stambomen door de Koninklijke St. Hubertus aangemaakt. Bij ons bent U 100% zeker, dat de stambomen correct zijn!

de 5 reuen

7  weeks June 5 reuen

de 5 teven

7 weeks June 5 girls

Oliver Hardy de vrolijke en Orson Wells de evenwichtige zijn nog opzoek naar nieuwe adresjes.

7 weeks JUne Oliver Hardy

en Orson Wells

7 weeks June Orson Wells

de volgende 2 pracht exemplaren zijn ook nog beschikbaar.

7 weeks june Octavia Spencer

Octavia op de weide

7 weeks june Octavia Spencer 1jpg

Oprah Winfrey heel vriendelijk tijdens de fotosessie en op de weide.

7 weeks june Oprah Winfreuy 7 weeks June Oprah Winfrey 1

Oprah heeft de eerste op de weide bloeiende boterbloem de nek omgedraaid.

7 weeks june oprah boterbloom

en aansluitend nog een hoopje op het vers gemaaide gras.

7 weeks june Oprah poe

Mama June hield de kleintjes bezig en stelde zich beschikbaar voor iets fris´.

 

7 weeks June drinking puppies

In de buitenste puppyren

7 Weeks June speeltuin

Ontmoetingspunt, de appelboom

7 weeks june tree

Op onderstaande link kunt U een klein filmpje bekijken, hoe onze puppy´s op het gras spelen.