6 mei 2012

6 weken

Vrijdag waren ze 6 weken, dus tijd voor de dierenarts. De beste dierenarts van de hele wereld kwam bij ons, onze Dr Vanholen. Elke pup werd binnenste buiten gekeerd om te zien of alles ook 100% in orde was. Toen een korte prik met de eerste inenting en aansluitend werd aan de rechter halszijde een Chip ingebracht. Allen waren ze heel dapper. Achteraf kregen ze een grote schaal met vers BARF vlees en deze was in een paar seconden geheel opgegeten. Niet te vergeten de 3de wormkuur, maar deze keer in tabletvorm. De klep naar de buiten kennel staat nu weer in een normale stand en dit is geen belemmering om naar buiten te rennen. De hele bende is bijna 100% zindelijk , slechts in heel heel dringende gevallen word er nog eens in het achterste deel van de kennel geplast. In de buiten kennel hebben ze een hoekje gemaakt waar ze hun behoeftes doen, zodat de rest van de kennel overblijft om te spelen. Plaats genoeg.

Langzaam maar zeker worden voorbereidingen gemaakt voor het grote vertrek. Wij hebben een zeer internationaal nest.

Lee Curtis gaat verhuizen naar Jakarta/Indonesië, blijft echter to zijn jongere zusje uit het nest van Summer oud genoeg is om hem te begeleiden. Lorne Green gaat naar Israël en moet 4 weken langer blijven. Larry King, Linda Evans en Liza Minelli gaan samen met moeder “Heidi Klum” naar Spanje. Tja en Loly Parton alias “Babettje” gaat ook de grens over en wel naar Nederland, naar Tante Eef en Xandra in Reuver. Daar woont al heel veel Firstprizebear familie. Last but not least, Liz Taylor, maar die blijft voorlopig hier.

de 3 mannen

6 weken 3 reutjes

de damesgroep

6 weeks 4 girls

nadat de individuele foto’s waren gemaakt, wilde “Lotte” niet meer van de stretcher. De indivuduele  foto’s kan ik op aanvraag toesturen.

6 weeks after the photosession

voor de tantes uit Reuver, “Babettje”

6 weeks Loly Parton Babettjes