13 november 2011

4 1/2 week oud en veel foto’s

Op deze fotodag zijn onze 9 puppies 4 1/2 week oud. Het zijn leuke kleine duiveltjes, die alles om hen heen beginnen te ontdekken. Er wordt kort en veel met elkaar gespeeld en ook kleine machtspelletjes onderling. Als Mama Havanna komt is de beer los en wil iedereen aan een tepel om te drinken. Gegeten word er goed en veel. Ze raken geheel opgewonden als ze verse pens of een andere verse verse vleessoort krijgen. Dat altijd tezamen met de REGAL puppiebrokken. Ook kregen ze kwark en hadden ze nadien allemaal witte bekjes, die ze bij elkaar weer aflikten.

Vandaag waren ze voor het eerst in de hof om foto’s te maken een aansluitend mochten de dames en heren voor een korte tijd de omgeving gaan verkennen. En dat was natuurlijk zeer opwindend.

Hier alle impressies van de afgelopen dagen en vandaag:  

 verse vlees

4--weeks-eating fresh meat

Achteraf moet worden schoongemaakt. Hiervoor word de achterste helft van de puppiekamer afgescheiden zodat ik in alle rust het voorste gedeelte kan schoonmaken. Maar de kleintjes zijn zo enorm nieuwsgierig dat ze alles willen zien.

4-weeks-helping-of-the-cleaning

nadat alles is schoongemaakt moet er eerst geinspecteerd worden

4-weeks-after-cleaning

en vandaag, zondag, werd de gehel groep naar buiten gedragen om foto’s te maken.

4-weeks-transport-with-Conny

Dames eerst

4-weeks-girls

en de heren

4-weeks-boys

eindelijk tijd om de nieuwe omgeving te onderzoeken en er werd een blad gevonden.

4-weeks-boys-playing-with-leaf

vervolgens trokken de bloembakken hun aandacht

4-weeks-discovering-the-flowerpots

op die ligstoel is echt spannend 

4-weeks-the-boys-on-the-stretcher

uiteindelijk vonden ze  nog dit grote gat gevuld met water waarin zich dieren bewegen. Wij noemen het ookwel een vijver. Dan was daar nog die grote mensenmeneer die Harry heet en op de dwergen past, zodat ze niet bij de andere dieren (vissen) in het water springen. 

4-weeks-and-watched-by-the-big-boss

geheel alleen op deze grote wereld.

4-weeks-and-so-lonely