24 augustus 2011

Er was veel te doen afgelopen weekend

4 Firstprizebeertjes waren zeer succesvol onderweg.

 “Oscar” (Ch. Firstprizebears John FK) was voor de derde keer succesvol tijdens de Ierse Munster Circurite in Limerick. Onder keurmeester Dhr. Jensen/Noorwegen behaalde hij de Green Star met Beste van het Ras en is nu een Ierse Junior Kampioen. Dit op een leeftijd van slechts 13 maanden. Trotse eigenaars zijn Eoin en Particia Fleetwood.

 Op de Show in Built Welsh was de Welsch KC Show in Engeland. “Oscar’s” zuster “Donna” (Firstprizebears Jackie O avec Snikkles) won de jeugd klasse bij de teven. Keurmeester was Dhr. Colewell/UK. Eigenaars zijn Graham Atkins/Carole Charles.

 Familie Grammann-Hellwig waren eveneens onderweg naar Leipzig. Hier was een dubbele show. Op 2o augustus keurde Dhr Büttner/D en Holly (Ch. Firstprizebears Hollywood) won de Kampioensklas en behaalde het Res-CACIB. Op 21 augustus op de Nat-Leipzig keurde Mevr. Wagner/Luxemburg en “Holly” werd Beste van het Ras met CAC, VDH-SA.

Met onze “Smokey” (Ch. Firstprizebears Gunsmoke) waren we in Mechelen/B. Hier keurde Mevr. G. de Wit/NL voor de eerste keer ons ras. “Smokey” behaalde het Res-CACIB en Res-CAC.

Smokey met 3,5 Jahren

   Firstprizebears Gunsmoke