11 mei 2018

Nieuws van de Shows mei 2018

Het was nog in April op 29-4 in Lingen/GER waar Mevr. Cocozza met haar “Firstprizebears Q’Walnutcreek” tweede in de jeugdklas won. Keurmeester was dhr. Louseau/GER.

Op 06-05-18 was ze ook op de Speciaalshow in Pening/GER. Hier won ze vanuit de jeugdklas Beste Teef. Keurmeester was Mevr. Stotuth/GER.

Lingen                                                                                                                                        Penig

     

Op Hemelvaartsdag werd  de Herders en veedrijvers Show in Arnhem/NL gehouden. Mevr. I. Onstenk/NL keurde de talrijke Bearded Collies. Xavier Pottiez was op deze dag jarig en een beter kado kon er voor hem niet zijn als zijn “Percy” Beste van het ras won en met deze overwinning nu NEDELANDS KAMPIOEN is. Exact met 27 maanden. Het eerste Kind van mijn Schat “Prada” dat kampioen is uit haar eerste nest.

Nederlands Kampioen Firstprizebears Proud Percy

Clubmatch van de nederlandse Bearded Collie Club op  27.5.2018 Keurmeester Mr. David Hyde (Natterlack) /GB

“Ch. Proud Percy” Excellent 1 Open Klas                                                                Monika Fuss met haar “Firstprizebears Pikes Peak” 2. in de Open Klas

  

 

Berry Hoenstok toonde voor de eerste keer zijn nieuwe reu “Firstprizebears Q’Johnny Depp“. Hij werd Beste Puppy.  De Heer Hyde schreef iets heel vreemds zijn  keurverslag. Hij vond dat de ribbenkast langer zou moeten zijn, maar hij denkt dat die nog met de leeftijd  kan uitgroeien ???? !!!!

                          

Firstprizebears Priscilla Presley was ook op deze show naar een jaar  pauze terug in de ring. Helaas, alleen een zeer onbevredigend Excellent 3 van Mr. Hyde.