9 mei 2014

Veel lof

Deze vriendelijke mail hebben wij ontvangen. Zulks een lof doet goed.

Geachte Mevr. Verelst-Loest.

omdat wij via de website Hallo-Tiere op Uw homepage zijn beland, willen wij U graag een paar regels schrijven.

Wij, dat zijn mijn vrouw en ik zijn mensen die van dieren houden en nemen uitsluitend dieren bij ons op, afkomstig uit moeilijke fok of die gedood gaan worden. Al deze dieren hebben bijna allemaal een trauma en tot nu toe hebben wij altijd het geluk gehad, ze weer op het rechte pad te krijgen en hen een goed onderkomen in de bergen te bezorgen. Ondertussen hebben zich bij ons, tegen fokkers, enorme afstanden opgebouwd, omdat wij bijna niemand kunnen vertrouwen.
De Bearded-Collie is de droomhond van mijn echtgenote. Haar Boomer is helaas op een leeftijd van 14 jaar gestorven. Echter, moeten wij nu eens VEEL LOF uitspreken, omdat de internet presentatie alleen al zo mooi en normaal is, Uw dieren op de foto’s er prachtig uitzien en over alles een erg harmonische, goede en schone indruk maken. Wij verheugen ons enorm, dat er nog zulke fokkers zijn, die waarde hechten aan de dieren en niet alleen maar op hun portemonaie letten!

In ieder geval willen wij in dit leven nog een keer weer een Bearded Collie hebben en zullen dan, indien U nog fokt, op U toekomen! Bij U hebben we het gevoel (vertrouwen) een goede en gezonde hond van een “fokker” te kopen.
Wij wensen U alle goeds!

vriendelijke groeten uit
Garmisch-Partenkirchen (D)
Familie Isensee