3 juni 2014

Knuffels

Sinds nu al meer dan 7 jaar is Daisy onze oppas. Haar dochtertje Hailey is tussen onze honden opgegroeid. Moeder en dochter zijn de grootste fans van Texas en hij geniet ervan als hij extra knuffels krijgt. Hailey begeleid haar moeder altijd als ze bij ons oppast en behoort tot de vaste kern, als het er om gaat met de puppies te spelen.

Zonder Daisy en haar familie was het voor ons niet mogelijk weg te gaan en op haar kunnen we 200% vertrouwen. Het zijn die lieve mensen, die mij op de achtergrond ter zijde staan en mij helpen als ik daarom vraag. Nu, op het moment waar ik erg weinig tijd heb om mij om de jonge honden te zorgen, zijn er Peggy, Douwe, Richard en Marlou, die puppies komen halen zoals: Ludo, Poirot, Nevada, Nora en hun de grote wereld laten zien.

Harry, mijn steun en toeverlaat, is momenteel zelf erg druk en heeft zijn handen vol. Maar, hij is ook de goede hulp die de koffie verzorgt, alles opruimt, sleept met zakken voer, gras maait en honderden andere kleine dingen verzorgt, zodat ik mij op het puppy bezoek kan concentreren, Succesvol zijn, kun je slechts in een Team. DANK JULLIE WEL

Hailey met Doro en Texas

Hailey-and-her-best-friends-Doro-and-Texas

met een puppy uit het nestje van Himmlisch

Hailey-and-puppy-Cigelski

het Bearded Collie nest van Lilli en Lasse

Hailey-is-entertaining-the-puppies

en met de prachtige blauwe Beardie reu, Blue die nu in Californië woont.

Hailey and Blue